header

Adriaan Sparreboom ontvangt Koninklijke onderscheiding

adriaanDe 25e editie van de Houtwijk Kerstloop, die zaterdag 21 december werd gehouden in Dronten beloofde volgens organisator Sparreboom onvergetelijk te worden. Dat hijzelf in het middelpunten zou staan, dat had hij echter niet verwacht.

De Houtwijk Kerstloop vierde zaterdag haar zilveren jubileum. Racedirector Adriaan Sparreboom werd daarom verrast met een Koninklijke onderscheiding voor zijn inzet in de afgelopen kwart eeuw. Uit handen van burgemeester Aat de Jonge ontving hij de versierselen voor zijn verdiensten ten behoeve van de Atletiekvereniging Flevo Delta. Sparreboom is benoemd tot 'Lid in de Orde van Oranje-Nassau'.

De 25e editie van de Houtwijk Kerstloop is voor Adriaan Sparreboom en mede-organisatorr Rien de Kwaadsteniet een mooi moment om een punt te zetten achter de organisatie van het evenement.

Hoewel ze op de achtergrond nog wel actief willen blijven, stappen ze na de jubileumeditie uit het bestuur. 'Je moet toch een keer stoppen.'

Vanmorgen heeft de heer Adriaan Sparreboom een Koninklijke Onderscheiding ontvangen van burgemeester Aat de Jonge. Hij is benoemd tot 'Lid in de Orde van Oranje-Nassau'.


Bron: www.flevopost.nl 
Foto: Fotostudio Wierd 

seo
своими руками