header

Kerstloop Dronten organiseert 26e editie op 20 december 2014

shirtNieuwe naam
Beleefde de Houtwijk Kerstloop vorig jaar nog een succesvolle 25e editie, dit jaar gaat een deels vernieuwd bestuur op voor de 26e Leisure World Kerstloop, en wel op 20 december. Een vernieuwde naam dus, gesteund door een andere afdeling van dezelfde sponsor: Lammert Grootoonk, eigenaar van beleggingsmaatschappij Houtwijk Dronten bv én van Leisure World, een begrip voor heel sportend Dronten. Samen is vorig jaar al besloten door te gaan met de sponsoring, maar dan onder een naam die veel beter past bij een sportevenement.

Mooi shirt voor alle lopers
Hoofdafstand is de officiële AtletiekUnie Halve Marathon, 21,1 km, waar niet alleen toppers maar ook recreanten uit heel Nederland en het nabije buitenland op af komen. Eén van de overige afstanden heeft nu ook een nieuwe naam gekregen, de Solcon 10 km. Deze Dronter internetprovider heeft als nieuwe sponsor die afstand geadopteerd, iets waar de organisatie uiteraard erg blij mee is. Met trots kunnen wij nu zelfs al mededelen dat Solcon samen met sportmerk Asics en hardloopspeciaalzaak Run2Day Almere een mooie herinnering heeft laten ontwerpen voor alle deelnemers.

Het is een prachtig functioneel Asics hardloopshirt geworden in een hippe, felle kleur. Dronten kleurt 20 december oranje! Alle deelnemers, dus ook de kinderen, krijgen het functionele shirt bij het afhalen van het startnummer. Er zijn genoeg shirts maar kom op tijd, dan is er nog volop keus tussen alle maten, lopend van XS tot XXL. We hopen een goede verdeling te hebben gevonden. Reserveren is helaas niet mogelijk! Maar Solcon heeft nog veel meer in petto, volg het laatste nieuws hierover via onze nieuwsbrieven, Facebook, Twitter en de websites van Solcon en de Kerstloop.

FlevoPost Running Team
Tenslotte kan de organisatie nu al spreken van een succesvol FlevoPost team, want nog nooit waren er zo veel mensen enthousiast om vanuit de ´Start to Run´ groep van Flevo Delta door te trainen naar de Jona 5 km of de Solcon 10 km bij de Leisure World Kerstloop. Dit FlevoPost Running Team bestaat dit jaar uit maar liefst 50 deelnemers en de organisatie van de Kerstloop wenst ze dan ook alvast heel veel succes toe!

seo
своими руками