header

Laatste nieuwsbrief december

Beste atleten en andere belangstellenden van de Leisure World Kerstloop Dronten,

Beste deelnemer aan de Kerstloop Dronten, zeg maar de Leisure World Kerstloop.. De historische editie, de editie die voor het eerst op zondag wordt gehouden. Geweldig dat je daar bij wilt zijn. Om het allemaal soepel te laten verlopen hebben we hierbij nog enige aanwijzingen. Lees ze voor je eigen en onze geruststelling goed door.

Afhalen startnummers
Op 13 december is om 24.00 u. de voorinschrijving gesloten. Je startnummer kun je op zondag 17 december vanaf 10.30 u. afhalen in het Almere College. En degene die voor 10 december heeft ingeschreven, krijgt dat mooie nummer met eigen naam.
Maar de deelnemers uit Dronten willen we vragen dit vroegtijdig te doen en al vanaf 10.00 u. dit te doen. Dit bespoedigt de uitgifte in zijn totaliteit.
Je ontvangt ook allemaal bij HET AFHALEN de herinnering. Degene die een medaille hebben gekocht, hebben een medaille-embleem op het startnummer. De medaille wordt de betrokken deelnemer na de finishstreep omgehangen.

Bevestigen startnummers
Achter op uw startnummer zit de zgn B-tag van Chronotrack, waarmee je tijd wordt vastgesteld. Het nummer mag niet gevouwen worden en dient duidelijk (ook voor de aankomstjury ) op de borst te worden gedragen en met 4 spelden bevestigd s.v.p. En niet bedekken met kleding of anderszins

Startlijsten
De volledige startlijst staat vanaf donderdagavond op de site www.kerstloopdronten.nl. Je kunt hier je nummer vinden en het is handig dat te onthouden voor bespoedigen van het afhalen.

Kleedruimte en douches
Nu het Almere College een verbouwing achter de rug heeft, is het mogelijk om gebruik te maken van de kleedkamers en douches van de gymzaal en ook is de gymzaal als kleedruimte te gebruiken.
Er is bewaking voor de tassen e.d. Laat geen kleding of tassen in de aula achter svp.

Starttijden
De Leisure World halve marathon en de Autoschade Dronten 10 km loop starten beiden om 13.00 u. De deelnemers aan de Autoschade Dronten 5 km starten exact 5 minuten later, dus om 13.05 u. Deze lopers moeten wachten op de parkeerplaats nabij het startvak tot de start van 13.00 u. geweest is. En niet al vroegtijdig de matten van de tijdwaarneming raken!
Voor de VSO Mini Kerstloop zijn de starttijden t.o.v. andere jaren gewijzigd.: 11/12 jarigen 12.10 u. De 9/10-jarigen starten 6 minuten later dus 12.16 u. De 7/8 jarigen om 12.23 u. En de 4 t/m 6 jarigen: 12.32 u.

Enkele loopaanwijzingen
Lopers, die de 10 km niet binnen de 60 minuten lopen, kunnen op het fietspad langs de West ingehaald worden door de snellere lopers van de halve, die op weg zijn naar de finish. We verzoeken daar rechts te lopen en de omgeving goed in de gaten te houden! Waarvoor onze dank (en die van snelle lopers). Lopers van de halve marathon, die na 14.10 u. nog moeten beginnen aan de tweede ronde, zullen bij de rotonde rechtstreeks naar de finish worden geleid i.p.v. de tweede ronde in te gaan. Zij krijgen daarna een 10 km tijd in de uitslag toegewezen.

Prijsuitreiking
Voor de duidelijkheid : er zijn geen prijzen voor de 5 km, maar wederom wel voor de nrs .1,2 en 3 van de 10 km . De prijsuitreiking voor de VSO-mini Kerstloop is om: 13.30 u. in het Almere College. Voor alle categorieën, ook verdeeld over jongens en meisjes, zijn er 3 prijzen beschikbaar en natuurlijk ontvangt elke loper bij de finish een mooie medaille.
De prijsuitreiking voor de 10 km : 15.30 u in het Almere College.
Voor de halve Marathon:15.45 u. in het Almere College. Als je denkt prijswinnaar te zijn, dan wordt je verzocht hierop te wachten, want niet afgehaalde prijzen worden niet nagezonden.
In het Almere College kun je overigens op je gemak kennis nemen van de mogelijkheden van Losse Veter of Run2Day die met een stand aanwezig zullen zijn.

Digitaal persoonlijk magazine
Elke deelnemer ontvangt ook dit jaar per mail een persoonlijk magazine met daarin foto's en video's en natuurlijk de uitslagen. Binnen 48 uur.
Sowieso zijn binnen 48 u. na de Leisure World Kerstloop foto's beschikbaar.
De uitslagen kun je via de link op onze website en via uitslagen.nl. vinden.

Gratis massage
In het Almere College zullen medewerkers van TOPFIT fysiotherapie - fitness je gratis massage aanbieden. Na afloop hiervan of gewoon na je prestatie kun je douchen bij de kleedkamers in het Almere College.

Verkeersmaatregelen
Zaterdag zijn i.v.m. de Kerstloop een aantal verkeersmaatregelen van kracht
* Toegang tot Dronten via de West is niet mogelijk. Verkeer vanuit Lelystad wordt omgeleid naar het centrum van Dronten via de Wissel. Met bordjes ""Kerstloop" wordt de omleiding aangegeven;
* In het centrum is voldoende parkeergelegenheid. Aan de Havenkade ( op 400 m vanaf het Almere College) Havenweg 5-7, is ruime parkeergelegenheid voor de deelnemers;
* Aan de Educalaan, nabij sporthallen 't Dok, geldt een STOPverbod, de politie zal streng optreden.
* Dronten is ook per trein bereikbaar en de route naar de inschrijving is te vinden op onze site onder "deelnemers"

We wensen jou en ons een goede voorbereiding op de wedstrijd en zien je graag bij de 29ee Leisure World Kerstloop in ons Dronterland!

Namens de kerstloopcommissie,

Allert Everts voorzitter

Delen
seo
своими руками