header

Kerstloop Dronten geeft al vroeg haar visitekaartje af

kalenderZwolle - Tijdens de halve marathon van Zwolle hebben de leden van de Leisure World Kerstloopcommissie hun visitekaartje al afgegeven. Dat is vroeg in het seizoen want de uitvoeringsdatum van de Kerstloop is op 17 december.
Allert Everts, voorzitter van de Kerstloop: "Vorig jaar viel het aantal deelnemers in december een beetje tegen. Daarom hebben we al vroeg dit jaar ons nader beraad op de toekomst van de Kerstloop. O.a. is besloten ons visitekaartje eerder uit te delen. Een regionaal groots evenement als de Zwolse Halve Marathon is een mooie gelegenheid deelnemers alvast uit te nodigen en te informeren. De Kerstloopcommissie wil met deze actie ludiek illustreren dat in Dronten pret en prestatie een prima combinatie is.

Regio hardloopevenementen
Om potentiele deelnemers zich te kunnen voorbereiden op 17 december staan op de achterzijde van ons visitekaartje een aantal regionale hardloopevenementen, zoals de Ketelhavenloop op 28 augustus tot de op 20 november gehouden 2 Bruggenloop in Zwolle. Met deze loopkalender en het feit dat in deze vorm het kaartje praktisch kan worden opgeborgen hopen we dat het gebruikt gaat worden tot 20 november.
Afgelopen zaterdag hebben we ze met veel plezier aan de duizenden deelnemers uitgedeeld. Het was goed te ervaren dat velen de Kerstloop al eens gelopen hadden.

seo
своими руками