header

27e Leisure World Kerstloop Dronten

Het is als lid van de kerstloopcommissie mentaal best een lastige klus om tijdens de zomer je gedachten reeds ver vooruit te laten gaan om je te concentreren ("focussen" heet dat tegenwoordig) op het gebeuren van zaterdag 19 december 2015. Toch doen we dat zelfs al ver voor de zomer en na de vakantie met nog wat grotere regelmaat, om het voor de deelnemers aan dit festijn weer goed voor elkaar te hebben. En met zoveel ervaring door de jaren heen en stevig aanwezig bij enkele leden van de commissie loopt het in de voorbereiding goed.

Gelukkig zijn er weinig zaken die sterke wijziging nodig hebben, zodat we met het vertrouwde concept kunnen werken, waarbij de samenwerking met externe partners prettig verloopt. In het bestuur is er sprake een kleine wisseling en ook zijn er aangaande sponsoring jaarlijks enige wijzigingen. Zo zal de 10 km nu door 'Autoschade Dronten' gedragen worden. Verder zien we dit jaar helaas geen werkbare mogelijkheden om met een groot " goed doel" samen te werken. Wat betreft de parcoursen kunnen we melden, dat die wederom ongewijzigd zullen zijn. Het parcours voor de halve marathon zal in het najaar opnieuw gekeurd worden door de Atletiekunie voor certificering.

Natuurlijk hopen we op veel deelname en we willen graag de mensen helpen bij hun voorbereiding op de Kerstloop. Zie daarvoor hieronder over onze inzet en uw mogelijkheden!

Allert Everts, voorzitter.

seo
своими руками