header

Trainen voor de 27e Kerstloop 2015

Op zaterdag 19 december wordt in Dronten voor de 27e keer de Leisure World Kerstloop georganiseerd en kent meerdere afstanden. De hoofdafstand is de halve marathon en daarnaast zijn er nog de 10 km en de 5 km. Tenslotte is er voor kinderen een Mini Kerstloop van 1 km. AV Flevo Delta organiseert in aanloop naar de 27e Leisure World Kerstloop een 15 weken durende clinic voor de 10 km en de halve marathon. De clinic is voor een ieder die de uitdaging durft aan te gaan om één van deze afstanden te lopen. Enige loopervaring is wel vereist. Of je nu je bestaande persoonlijk record op deze afstand wilt verbeteren of voor het eerst aan deze afstand wilt gaan meedoen, voor beide doelgroepen is er een passende clinic!

De doelgroep die zijn persoonlijk record wil aanscherpen, zal na een intake een uitdagend schema krijgen, ondersteund met het wekelijks trainingsaanbod, waarmee we samen de uitdaging aangaan de gestelde doelen te realiseren. Kies je voor het eerst voor een lange(re) afstand, dan sluit je je aan bij de andere groep en gaan we er samen voor zorgen dat de eerste 10 kilometer of halve marathon er echt eentje gaat worden om niet te vergeten..

De clinics starten vanaf 7 september
De trainingen vinden plaats onder leiding van zeer ervaren, door de Atletiekunie gediplomeerde, weg atletiek trainers (AV Flevo Delta trainers) De gezamenlijke trainingen vinden plaats op: dinsdag- en donderdagavond, en op de zaterdagochtend. Huiswerk trainingen kunnen ook deel uitmaken van de schema's. Voor de 10 km is het ook mogelijk om maandag- en woensdagavond mee te trainen.

Het mooie bij deelname aan de clinic is dat je ervaringen kunt uitwisselen met elkaar en kunt profiteren van de kennis van de trainers en lopers die al meerdere wedstrijden hebben gelopen.

De kosten voor deelname aan de clinic bedragen 65 euro. Hiervoor ontvang je:

  • een 15-weeks trainingsschema
  • 2 keer per week een avondtraining
  • 1 zaterdagochtend duurlooptraining
  • inclusief inschrijfgeld voor de Leisure World Kerstloop
  • unieke herinnering
  • lid van het Flevopost Running Team

Voor verder informatie en aanmelden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je nog weinig loopervaring hebt en je gaat voor de 5 km trainen dan kun je het best beginnen met Start to Run. Zie hiervoor www.starttorun.nl. Op 17 oktober loop je dan een loop van 3 km waarna je samen met de groep door kunt trainen bij AV Flevo Delta om zo op 19 december de 5 km op een goede manier te volbrengen.

Wij zijn er klaar voor en willen de uitdaging graag aangaan, durf jij deze uitdaging ook aan?

seo
своими руками