header

Zondag 16 december in Dronten een jubileum: de 30e editie van de Leisure World Kerstloop

Dit jaar dus een jubileum editie. We willen die 30e editie een beetje feestelijk aanpakken. Een kadootje ontvangen als jarige is natuurlijk leuk, maar wij draaien dat graag om en geven het weg: we zijn er wel een beetje trots dat we kunnen beloven, dat alle deelnemers dit jaar een kwalitatief prima loopshirt als blijvende herinnering zullen ontvangen. Verder willen we tijdens het evenement de sfeer verhogen met extra entertainment.
 
En NIEUW: de FLEVOZINE bedrijvenloop. De Kerstloop gaat door op de ambitieuze weg, die vorig jaar is ingezet.
Na de verplaatsing van ons evenement van de zaterdag naar de zondag gaan we dit jaar door met vernieuwing. We bieden bedrijven de mogelijkheid om zich te presenteren en ondertussen aan teambuilding te doen middels de FLEVOZINE bedrijvenloop. Hierover werd in eind april al een persbericht gelanceerd.

DRONTEN – Terwijl de eerste zomerse dagen van het jaar zorgen voor een hunkering naar de zomervakantie is de organisatie van de Leisure World Kerstloop al druk bezig met de voorbereidingen op het grootste regionale hardloopevenement in Flevoland dat op zondag 16 december wordt gehouden. Nieuw dit jaar is de bedrijvenloop. "Een prachtige uitbreiding van het programma", vertelt Allert Everts van de organiserende atletiekvereniging AV Flevo Delta.

De uitbreiding past in de visie om de Leisure World Kerstloop de komende jaren te laten groeien tot een meerdaags evenement en valt samen met de samenwerking met Sport-Art, dat ook de presentatie van het magazine Sport & Life op de wedstrijddag zal houden. Everts: "De verplaatsing van zaterdag naar zondag in 2017 was een eerste stap, de toevoeging van de bedrijvenloop een hele mooie tweede." 
We zijn erg blij dat we hierbij de ondersteuning krijgen van het zakenportal FLEVOZINE.

De inschrijving voor onze Leisure World Kerstloop is op 1 september geopend. Zie voor de inhoudelijke informatie van ons evenement verder onder het kopje
"Algemene informatie"

Delen
seo
своими руками